Wil je last minute nog even genieten van een heerlijke sauna?

Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Naar de sauna gaan is niet alleen ontzettend gezond, maar ook nog eens super relaxerend. Hierdoor kom je helemaal tot rust en vergeet je even al jouw zorgen. De wellness ruimtes van onze last minute plaatsen beschikken allemaal o.a. over een whirlpool, douche, stoomcabine, infraroodsauna, relaxruimte én een luxe Finse of bio sauna.

Dat betekent dat je heerlijk kunt bubbelen in het warme water en daarnaast kunt genieten van de voordelen van een sauna. En dat allemaal in een privé setting, zodat je ongestoord kunt ontspannen. Maar niet alleen voor ontspanning kun je bij ons terecht. Het gebruik van een sauna heeft namelijk ook talloze gezondheidsvoordelen. Zo kan het bijdragen aan een verbeterde bloedsomloop, vermindering van stress en zelfs het verlichten van spierpijn.

Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog een last minute sauna unit en ervaar zelf hoe het is om even helemaal te kunnen ontspannen en tegelijkertijd gezond bezig te zijn. Wij garanderen dat je als herboren weer naar buiten stapt!