Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor een vriend of familielid, maar weet je niet precies wat je moet geven? Dan is onze Oriental cadeaubon de perfecte oplossing!

Met deze voucher geef je namelijk een unieke belevenis cadeau waar de ontvanger zelf zijn of haar keuze kan maken uit ons brede aanbod aan wellnessbehandelingen, privé sauna’s, massages,…

Het bestellen van onze cadeaubon is zeer eenvoudig. Je kan namelijk online een bestelling plaatsen via onze website. Hierbij kan je zelf de waarde van de bon kiezen en een persoonlijke boodschap toevoegen. Na het afronden van de bestelling ontvang je direct per e-mail de cadeaubon in PDF-formaat. Zo kan je hem makkelijk printen en direct cadeau geven!

Maar je kan er uiteraard ook voor kiezen om deze af te halen in ons complex. Dit biedt meteen de mogelijkheid om ons aanbod te bekijken en eventueel nog wat extra informatie te vragen aan onze medewerkers. Onze cadeaubon is geschikt voor alle gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea, bruiloften of gewoon als bedankje. Dus twijfel niet langer en verras jouw vrienden of familie met dit origineel cadeau!

Bestel zeer eenvoudig een cadeaubon

  • Je kan de bon afhalen in ons center van maandag tot zaterdag van 10u00 tot 18u00

  • Je kan de bon bestellen via info@oriental-paradise.be en wij sturen hem voor je op via Bpost

  • Je kan de bon ook hieronder online bestellen en onmiddellijk afdrukken

Online cadeaubon bestellen:

Al onze cadeaubonnen hebben een geldigheidsduur van 12 maanden*,

Bovendien kan je de waarde van de cadeaubon volledig zelf bepalen of je kan een specifiek saunamoment, massage of wellness ritueel cadeau geven.

Heb je extra vragen of had je graag meer informatie gewenst dan mag je ons altijd contacteren.

*Is jouw cadeaubon vervallen? Dan kan deze verlengt worden voor één jaar mits een toeslag van 25€ incl. BTW.