Wij bundelen onze veelgestelde vragen.

Al meer dan 10 jaar rekenen onze klanten op ons wat betreft hun moment van ontspanning. Blijf dus niet met je vragen zitten, maar neem een kijkje hieronder. Je vindt er een antwoord op veelgestelde vragen over eten en drinken, reserveren of onze tarieven. Maar ook met veelgestelde vragen over arrangementen of over massages ben je hier op het juiste adres.

Algemene vragen

Ons center bevindt zich in Temse (Oost-Vlaanderen).
Sint Jorisstraat 109
9140 Temse

Wij beschikken niet over een privé parking, wel heb je de mogelijkheid om recht en schuin over onze deur te parkeren.
Je kan hier gratis parkeren en hoeft ook geen parkeerschijf te plaatsen, wel vragen wij de rust en de privacy te respecteren voor de buurtbewoners.

Maandag tot donderdag van 10.00u tot 23.00u.
Vrijdag en zaterdag van 10.00u tot 24.00u
Zondagen van 10u00 tot 21u00
Feestdagen van 11.00u tot 21.00u.

Je kan aan onze receptie cash betalen of met kaart. Wij aanvaarden enkel gewone bankkaarten en GEEN kredietkaarten (Visa, Mastercard, American Express, Maestro). Indien je met meerdere personen komt en je graag elk apart wenst te betalen, weten we dit graag op voorhand om zo het afrekenen te vergemakkelijken.

Ja, wij vragen voor elke reservatie een voorschot. Hierover krijgt u meer informatie in de bevestigingsmail die wij jou toesturen.

Indien je te laat zou komen voor je reservatie vragen we je om ons zeker telefonisch te verwittigen.
Het einduur van je reservatie blijft normaal gezien steeds het zelfde gezien wij gehouden zijn aan een strakke planning.

 • In geval de Klant zijn boeking annuleert, worden volgende annulatieregels toegepast:
  • Bij boekingen of in geval er effectief een voorschot gevraagd werd:
   • Indien de Klant meer dan 7 kalenderdagen voor het leveren van de diensten annuleert, krijgt hij het volledige voorschot min aftrek van 15,00 € administratiekosten terug.
   • Indien de Klant tussen 7 en 4 kalenderdagen voor het leveren van de diensten annuleert, krijgt hij 50% van het voorschot min aftrek van 15,00 € administratiekosten terug.
   • Indien de Klant minder dan 4 kalenderdagen voor het leveren van de diensten annuleert, wordt het gehele voorschot verrekend als administratiekost.
 • De annulatieregels worden steeds toegepast. De Klant kan zich in geen geval op overmacht (o.m. ongeval, slecht weer, ziekte, overlijden, beletsel, etc.) beroepen.
 • Annulaties kunnen enkel via info@oriental-paradise.be doorgegeven worden. Een annulatie is enkel en alleen geldig wanneer het door Oriental Paradise bv bevestigd is.
 • Niet of laattijdig komen opdagen voor een gemaakte reservatie (no-show) wordt steeds als een laattijdige annulatie beschouwd en geeft Oriental Paradise bv onherroepelijk het recht de annulatieregels toe te passen en de kosten te innen. Bij een no-show zal het reservatiebedrag worden vermeerderd met 7 % vaste schadevergoeding.

Een cadeaubon kan je aankopen aan de receptie bij Oriëntal Paradise, online of via e-mail. Je hebt de keuze tussen een cadeaubon voor een bepaald arrangement of een cadeaubon met een bepaalde waarde. Bij die laatste optie kiest degene die de cadeaubon krijgt zelf waar hij dat bedrag aan besteedt. Wie een cadeaubon krijgt, mag niet vergeten telefonisch of via e-mail een reservatie te maken met vermelding van de cadeaubonnummer en de verificatiecode. Een cadeaubon is 12 maanden geldig. 

Een cadeaubon bij Oriental Paradise is standaard 12maanden geldig, deze geldigheid kan mits toeslag van 25€ verlengt worden met nog eens 12 maand startende vanaf de vervaldag van de cadeaubon.

Bijvoorbeeld: Je hebt een cadeaubon die op 1 december 2022 is vervallen, dan kan deze nog verlengt worden met 12 maand dus tot 1 december 2023. Heb je een cadeaubon die vervallen is op 1 december 2021, dan kan deze helaas niet meer verlengd worden.

Bekijk hier alle informatie over eenvoudig reserveren met jouw bongobon

Nee, baby’s zijn in ons complex niet toegelaten.

In het algemeen kunnen we stellen dat de sauna veilig is voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar.

Kleine baby’s kunnen immers nog niet zelf hun lichaamstemperatuur regelen.

Vragen over onze Privé sauna’s

Dit kan zowel online, via e-mail of telefonisch. Wil je eventuele wachttijden aan de telefoon voorkomen? Boek dan online. Wil je een arrangement waarbij je een privésauna combineert met een of meerdere behandelingen en/of een overnachting, dan dien je wel nog telefonisch of via e-mail contact op te nemen.

Vaak wordt saunabezoek afgeraden aan zwangere vrouwen, tijdens de eerste 14 weken van de zwangerschap. In deze periode is de gevoeligheid van de zich ontwikkelende vrucht voor invloeden van buitenaf het sterkst. Hoge temperaturen zouden meer risico geven op een miskraam en op cardiale of neurologische afwijkingen (zoals open rug) bij de foetus.
Deze bewering is echter gebaseerd op beperkt experimenteel onderzoek bij dieren. Recent hebben verschillende epidemiologische en klinische onderzoeken bij mensen geen verhoogd risico op miskraam of aangeboren misvormingen kunnen aantonen. Bij een normale zwangerschap blijkt sauna geen enkele negatieve invloed te hebben op moeder of kind, en bestaat er dus geen enkele reden om sauna af te raden voor zwangere vrouwen. Alleen bij zwangeren met een verhoogd risico op pre-eclampsie, zou de blootstelling aan de hitte wel tot complicaties kunnen leiden en moet saunagebruik worden afgeraden.
Op het einde van de zwangerschap (de laatste 4 à 6 weken) is enige voorzichtigheid bij het nemen van een dompel- of Hot whirlpool aan te raden, omdat er al enige ontsluiting kan zijn en de kans op infectie zou kunnen toenemen.

Wist je trouwens dat wij ook zwangerschapsmassages aanbieden?

Gezien je de privé sauna volledig privé afhuurt ben je vrij om te dragen wat je wenst, doch raden wij het dragen van badkleding ten zeerste af.
Er wordt medegedeeld dat het gebruik van textiel in de sauna, Hot whirlpool en/of het zwembad kan bijdragen tot verontreiniging van de waterkwaliteit. Indien de zuiverheid van het water verstoort of verontreinigd geraakt door het dragen van jouw badkleding dan kunnen de kosten voor herstel integraal worden doorgerekend.

Neen, enkel privé sauna 1 – Arabic beschikt over een verwarmd zwembad dat zowel in de winter als in de zomer toegankelijk is. Alle andere privé sauna’s beschikken wel over een Hot whirlpool, infrarood, sauna, douche, relaxruimte,…

Neen, badjassen en handdoeken kan je zelf meebrengen of huren aan de receptie.

Slippers kan je gratis gebruiken.

In al onze privésauna’s kunnen snacks besteld worden. Je kan per telefoon via de receptie een bestelling plaatsen, die dan naar de privéruimte gebracht wordt. Wat betreft drank heb je een ruime keuze in onze minibars, deze kan je nemen tijdens jouw bezoek en op het einde afrekenen aan onze receptie.

Tevens is het ook verboden eigen drank of eten mee te brengen en te consumeren in ons complex. 

Privé sauna 1, privé sauna 2 en privé sauna 4 beschikken over een terras waar er gerookt kan worden.
Privé sauna 3 heeft geen terras waardoor er ook niet gerookt kan worden.

Het is absoluut verboden te roken in de ruimte zelf, enkel op het terras is dit toegelaten.

Vragen over Massages en behandelingen

Massages kunnen op voorhand bijgeboekt worden tijdens het maken van jouw reservatie.

Bekijk ook zeker onze sauna arrangementen met massage voor een totaalbeleving.

Reserveren is steeds verplicht. Dit geeft ons de mogelijkheid om behandelingen zorgvuldig in te plannen en steeds de juiste mensen en producten te voorzien.

Ja,enkel langskomen voor een massage of behandeling is mogelijk. Je kan bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod aan wellnessbehandelingen zoals hammambehandelingen, scrubs, massages,… deze kan je telefonisch reserveren of via e-mail.

Eerst en vooral sta jij centraal want jij hebt het meeste effect van je massage als je volledig kan ontspannen. De keuze is dus aan jou. Meestal gebeurt een (lichaams)massage naakt waarbij wij voor jou papieren ondergoed voorzien, draag je liever je bikinislip of onderbroek? Dan is dit zeker geen probleem. Dames vragen we het topje of bh uit te doen of het badpak naar beneden te rollen. Vooral wanneer de rug wordt gemasseerd, zitten bandjes en koordjes behoorlijk in de weg.

Neen. We hebben enkel vrouwelijke masseuses, die van een professionele opleiding genoten hebben.

Toch niet gevonden wat je zocht tussen onze veelgestelde vragen? Contacteer ons, en we helpen jou met veel plezier verder.