Over ons

Hygiëne

Ontspanning en wellness interesseren U? Net als vele andere klanten, want er zijn steeds meer en meer mensen die de noodzaak inzien van regelmatig eens aan zichzelf te denken.
Intense relaxatie en even weg uit de aanhoudende stress en de dagelijkse sleur is meer en meer een noodzaak geworden in onze snelle maatschappij.

Helaas staat men bij een bezoek aan een privé sauna of wellness center niet altijd stil bij de hygiëne, techniek en veiligheid van de baden zoals het zwembad en zeker de jacuzzi.

Wij kunnen je met trots meedelen dat u bij Oriëntal-Paradise zeker mag zijn van gewaarborgde hygiëne omtrent de kwaliteit van het water. Zo werd Oriëntal-Paradise bekroond met een kwaliteitslabel op het gebied van hygiëne, techniek en veiligheid.

U zit hier bijvoorbeeld in tegenstelling tot andere centers niet in het water van uw voorgangers. Onze jacuzzi’s worden speciaal voor u gevuld met vers/zuiver gefilterd en ontsmet water bij het binnenkomen van het privé sauna complex.

Elke 10 minuten zorgen we er dan voor dat het water volledig gezuiverd is in uw jacuzzi. Na uw bezoek loopt de jacuzzi opnieuw volledig leeg.

Maandelijk laten wij ons vrijwillig controleren op onze waterkwaliteit door Labo Derva. De test rapporten van de watercontrole kan u ten allen tijden opvragen maar zijn ook zichtbaar in de privé sauna’s. Tevens staan we onder toezicht van de overheid, volksgezondheid Vlaanderen met betrekking tot de waterkwaliteit en de algemene hygiëne in ons center.

Wij voldoen volledig aan de strenge Vlarem II wetgeving en daar zijn we trots op !