Hygiëne, ons stokpaardje

Heb je net als vele anderen interesse in wellness en ontspanning?
Intense relaxatie en even weg uit de aanhoudende stress en de dagelijkse sleur is meer en meer een noodzaak geworden in onze snelle maatschappij.

Helaas staat men bij een bezoek aan een privé sauna of wellness center niet altijd stil bij de hygiëne, techniek en veiligheid van de baden zoals het zwembad en zeker de jacuzzi.

Wij kunnen je met trots meedelen dat u bij Oriëntal-Paradise zeker mag zijn van gewaarborgde hygiëne omtrent de kwaliteit van het water. Zo werd Oriëntal-Paradise bekroond met een kwaliteitslabel op het gebied van hygiëne, techniek en veiligheid.

Je zit hier bijvoorbeeld in tegenstelling tot andere centers niet in het water van jouw voorgangers. Onze jacuzzi’s worden speciaal voor jou gevuld met vers/zuiver gefilterd en ontsmet water bij het binnenkomen van het privé sauna complex.

Heb je hier nog verdere vragen over? Aarzel niet om ons te contacteren

Elke 10 minuten zorgen we er dan voor dat het water volledig gezuiverd is in jouw jacuzzi. Na jouw bezoek loopt de jacuzzi opnieuw volledig leeg.

Maandelijk laten wij ons vrijwillig controleren op onze waterkwaliteit door Labo Derva. De test rapporten van de watercontrole kan je ten allen tijden opvragen maar zijn ook zichtbaar in de privé sauna’s. Tevens staan we onder toezicht van de overheid, volksgezondheid Vlaanderen met betrekking tot de waterkwaliteit en de algemene hygiëne in ons center.

Wij voldoen volledig aan de strenge Vlarem II wetgeving en daar zijn we trots op !