Privé sauna 1
Arabic

Privé sauna 2
Sri Lanka

Privé sauna 3
Indonesië

Privé sauna 4
Thailand

Heerlijke zondagvoormiddag doorgebracht in dit paradijs! Warm en vriendelijk onthaal, deskundige uitleg, geweldige faciliteiten en buitengewoon professionele duo-massage! Voor herhaling vatbaar!

A.S.

Zeer vriendelijk ontvangst! Alles heel proper bij het toekomen en zelfs de jacuzzi moest nog gevuld worden om aan ge tonen dat heg vers water is! Heel aangenaam om zo toe te komen! De hapjesschotel was meer dan in orde! Hier kom ik zeker terug!

C.M.

Zeer vriendelijke ontvangst, rustgevende omgeving en hygiënisch.

A.D.

Wij hebben het heel erg naar onze zin gehad. Heel aangenaam en vriendelijke eigenaar en personeel. Heerlijke bodyscrub en full body massage. Wij hadden een overnachtingsarrangement met alles erop en eraan. Lekkere hapjes en een heel uitgebreid ontbijt met heel discrete bediening tot aan de deur. Een goed gevulde minibar was ook aanwezig en enkele snacks. De faciliteiten op onze kamer waren top en alles was heel proper en hygiënisch.

K.C.

Zeer vriendelijke dames, massages waren top. ( Lomi lomi en voetmassage) drankjes bijgekregen. Heel mooie omkadering en zeer netjes. Voor herhaling vatbaar

P.C.

Ontspannende fijne uurtjes gehad.
Alles heel verzorgd, ook de lekkere tapas schotel.
Zeker voor herhaling vatbaar!

D.C.D.

Alles voorhanden om heerlijk te relaxen!

A.B.