winterarrangement

Winter arrangement

De winter staat weer voor de deur. Een mooi moment om jezelf extra te verwennen. Speciaal voor de winterdagen kan je genieten van het Oriëntal Winter arrangement.

De winter is een bron van gezelligheid! Denk eens aan de fonkelende lichtjes, de verwarming staat lekker hoog en je geniet van een glaasje rode wijn. Wil je er dit jaar eens een echt bijzondere winter van maken? Trek er dan eens op uit om te genieten van ons ontspannende winter arrangement.

Laat je verrassen door de speciaal opgestelde winterse tapasschotel met een heerlijk flesje wijn of laat je extra verwennen en bekijk ons aanbod aan massages en behandelingen.

Naast ons winter arrangement, bieden we ook nog andere arrangementen aan.  Wat dacht je van privé sauna met overnachting, wellnessarrangementen of privé sauna met massage arragementen? Ben je benieuwd welke last minute aanbiedingen op dit moment actueel zijn? Bekijk dan het aanbod op onze last minute pagina!

Reserveren

Ben je helemaal klaar om een onvergetelijk wellnessmoment in één van onze privé sauna’s bij Oriental Paradise te reserveren? Reserveer nu snel en eenvoudig online uw bezoek!