wat doet sauna met je gezicht
[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2291″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Zweten in de sauna werkt reinigend

Het zware zweten dat in een sauna wordt veroorzaakt, heeft een reinigende werking op de poriën en klieren en verwijdert gifstoffen en onzuiverheden.
Het resultaat is een gezondere huid dat tevens minder vatbaar is voor acne, mee-eters en puistjes.
Wanneer je in een sauna stapt, leidt de temperatuur tot een dramatische toename van de bloedcirculatie. Dit geeft op zijn beurt je huid een gezonde en frisse uitstraling, alsof je rechtstreeks van de skipiste komt of van een hardloopsessie in het bos.
Een frisse, gezonde gloed – zonder make-up.

Houd je huid gehydrateerd

De hitte en het zweten in de sauna stimuleren de talgklieren in de huid. De functie van deze klieren is om de huid gehydrateerd en gesmeerd te houden. Door hun talgproductie te stimuleren, helpt de sauna je huid in topvorm te houden.
Tijd doorbrengen in de hitte en vochtigheid van een sauna is de perfecte voorbereiding voordat je je huid een peelingbehandeling geeft. Het zweten en de hitte verzachten de droge huid en helpen bij het verwijderen van dode huidlagen. Geef je huid een goede scrub na de sauna en je wordt beloond met een babyzachte huid.

Verbrand calorieën met een bezoek aan de sauna

Wist je dat een uur in de sauna of in een warm bad eigenlijk calorieën verbrandt? Het is de verhoging van de lichaamstemperatuur die dit effect heeft. Onderzoek wijst uit dat je tijdens een saunasessie zoveel mogelijk calorieën kunt verbranden, als dat je zou gaan hardlopen.

Reserveer alvast online je ultieme sauna moment voor na de corona maatregelen via onze website: https://www.oriental-paradise.be/contact/reserveren/ [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Reserveren

Ben je helemaal klaar om een onvergetelijk wellnessmoment in één van onze privé sauna’s bij Oriental Paradise te reserveren? Reserveer nu snel en eenvoudig online uw bezoek!