[vc_row][vc_column][vc_column_text]Renovatie werken sauna 4 – Deel 2

Op 5 september starten we met de renovatie werken van privé sauna 4 – Thailand voor deel 2. De werken zullen eindigen op zaterdag 10 september zodat de ruimte terug beschikbaar is vanaf 11 september.

In deel 1 werd de binnenkant van het dak volledig vernieuwd en aangekleed met echte bamboe stokken waardoor u het gevoel krijgt in een Oosterse hut te verblijven. Tevens werd het terras volledig afgebroken, vergroot en vernieuwd. Ook hier werd er gebruik gemaakt van bamboe zodat je zichzelf even helemaal in het oosten waant.

In deel 2 zal er een replica gemaakt worden van de Thaise tempel Wat Mahathat die in de ruimte zal worden geplaatst.

Hierdoor krijgt het geheel zijn volledige vorm en waant u zichzelf even helemaal in Thailand. Hou zeker ons facebookpagina in de gaten voor het verloop van deze werken.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”1454,1455,1456,1457″][/vc_column][/vc_row]

Reserveren

Ben je helemaal klaar om een onvergetelijk wellnessmoment in één van onze privé sauna’s bij Oriental Paradise te reserveren? Reserveer nu snel en eenvoudig online uw bezoek!