Doet de herfst je denken aan regen, lange files, kou, dikke kleding en grijze dagen? En ben je nog niet klaar voor het grillige weer? Ontsnap aan deze sombere dagen en vergeet de dagelijkse beslommeringen tijdens de herfstvakantie. Dé periode waarin kinderen kunnen bijkomen van de eerste start van het nieuwe schooljaar.

Waar kan je in oktober nu beter er tussenuit voor een familie-uitje dan in één van onze complexen? Want genieten betekent quality time met het hele gezin! Daarom komen kinderen tot 12 jaar gedurende de herfstvakantie 2021 gratis mee genieten samen met hun ouders.

Enkele nuttige Oriental tips voor een aangenaam verblijf!

  • Vergeet je badjas en slippers niet! Bij ons kan je deze huren voor volwassenen maar voor kinderen hebben wij deze niet op voorraad.
  • Douchen voor bezoek aan sauna; Leer je kind meteen aan dat hij/zij onder de douche gaat voordat de sauna wordt bezocht. Dit is niet alleen hygiënisch, maar ook nog eens goed voor het onder controle houden van de lichaamstemperatuur.
  • Hoe lang in de sauna? Kinderen moeten niet te lang in een hete saunacabine zitten. Kijk goed of hij/zij het nog wel fijn vindt en houd maximaal 1 á 2 minuten per levensjaar aan. Vergeet niet om na het saunabezoek goed te koelen, bijvoorbeeld lekker in het zwembad. Een dompelbadje kan best wel heel koud voor ze zijn en is dus niet noodzakelijk. Let altijd goed op het koelen van het hoofd. Indien je hoofd te warm blijft, ontstaat er vervelende hoofdpijn en daar zit niemand op te wachten.
  • Met kinderen raden wij ons complex 1 aan: Sauna Arabic
  • Maak jullie verblijf compleet en boek één van onze arrangementen

Ben je er helemaal klaar voor? Boek dan hier jullie relaxmoment online.

Reserveren

Ben je helemaal klaar om een onvergetelijk wellnessmoment in één van onze privé sauna’s bij Oriental Paradise te reserveren? Reserveer nu snel en eenvoudig online uw bezoek!