Cadeautip
De feestdagen zijn in aantocht en heb je geen inspiratie? Wij hebben voor jou de ultieme cadeautip!

Soms wordt de stress van het dagelijks leven ons even te veel: dan is het tijd voor ontspanning. Dankzij de Oriëntal Paradise cadeaubon geef je jouw partner, je vriend of vriendin, je ouders of een kennis het ultieme cadeau voor relaxatie: een wellnessmoment. Ook voor onze behandelingen hebben we verschillende cadeaubonnen. Ontdek ons aanbod voor inspiratie en geef een ontspannend cadeau!

Cadeaubon voor een privé sauna of een luxe wellnessarrangement.

Geef je een sauna, massage of wellnessbehandeling? Jij kiest de geschenkbon waarvan je denkt dat de ontvanger het meest van zal genieten. Wij hebben zowel cadeaubonnen voor onze privé sauna’s als voor een luxueus wellnessarrangement. Ken je iemand die het druk heeft en wel wat ontspanning verdient? Dan zal dit geschenk zeker geapprecieerd worden, want iedereen wil natuurlijk eens in de watten gelegd worden.

Een cadeau om te ontspannen

Als verjaardagscadeau, als huwelijkscadeau, als geboortegeschenk of gewoon zomaar: onze wellnessbon zal zeker in de smaak vallen! Je kan hem eenvoudig online bestellen en onmiddelijk afdrukken, afhalen tijdens onze openingsuren of reserveren via mail en dan sturen wij hem naar jou op!

Reserveren

Ben je helemaal klaar om een onvergetelijk wellnessmoment in één van onze privé sauna’s bij Oriental Paradise te reserveren? Reserveer nu snel en eenvoudig online uw bezoek!