In een wereld waarin veel van uw tijd wordt gevraagd, is het geruststellend te weten dat er minstens één dag in het jaar is waarop u het recht kunt opeisen om ongestoord te ontspannen. Bathtub Day is meer dan alleen een excuus om de tijd te verdrijven terwijl u zich onderdompelt in het warme water; het is een dag om nooit te vergeten en blij te zijn met de introductie van de badkuip in Engeland in 1828.

Bathtub Day moedigt mensen aan om zich onder te dompelen in hun badkuip en echt te ontspannen. Is er tenslotte een betere manier om te ontspannen?

Wist u dat er ook heel wat voordelen verbonden zijn aan het nemen van een bad? Een bad nemen kan helpen om uw gewrichten en spieren te ontspannen. Maar er zijn ook andere voordelen: een warm bad helpt bijvoorbeeld om het bloed in uw lichaam gemakkelijker te laten stromen, waardoor u rustiger en dieper kunt ademen. Het nemen van een spa of warm bad kan bacteriën doden en de immuniteit verbeteren, evenals de symptomen van griep en verkoudheid verlichten. Baden kan ook uw zenuwstelsel en de gezondheid van uw hersenen helpen.

Een bad nemen is dus veel meer dan een beetje ontspanning!

Bekijk onze beschikbaarheden om jouw spamoment te reserveren of bekijk hier onze arrangementen

 

 

Reserveren

Ben je helemaal klaar om een onvergetelijk wellnessmoment in één van onze privé sauna’s bij Oriental Paradise te reserveren? Reserveer nu snel en eenvoudig online uw bezoek!