Last minute privé sauna
[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1111″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Er gaan heel wat fabeltjes over sauna de ronde.

Fabel 1: De sauna werkt enkel voor het openen van de poriën en dus het afvoeren van afvalstoffen

Dat klopt inderdaad zeker en is één van de grootste voordelen van sauna. Maar, het is zeker niet het enige voordeel. Het verhoogt je weerstand, het kan je verkoudheid verhelpen en je humeur verbeteren.

Fabel 2: Mensen met astma gaan beter niet in de sauna

Niets is minder waar. In de sauna worden je luchtwegen immers vrijgemaakt, waardoor ook mensen met astma baat hebben bij een saunabezoek.

Fabel 3: Het maakt geen verschil of ik naakt of met badkleding de sauna inga

Jawel hoor, er is een verschil! Ten eerste is naakt de sauna ingaan hygiënischer, aangezien je zweet niet in je badkleding blijft zitten. Daardoor vermijd je ook zweetgeurtjes. Daarnaast is het ook moeilijker om af te koelen met badkleding aan. Naakt kuren, een must-try dus!

Fabel 4: Zwangere vrouwen mogen niet naar de sauna

In principe is het voor zij die gewend zijn regelmatig naar de sauna te gaan niet echt een probleem om dit verder te zetten tijdens de zwangerschap. De sauna werkt ontspannend en wanneer het lichaam van de moeder eraan gewend is, kan het kind ook mee profiteren. Als je nog niet eerder naar de sauna ging en zwanger bent, kan je best even het advies van de dokter raadplegen.

Fabel 5: Wanneer je ongesteld bent, kan je niet naar de sauna

Als je gewoon tampons gebruikt, is er geen enkel probleem! Of je het zelf aangenaam vindt, verschilt natuurlijk.

Fabel 6: Je kan beter liggen in de sauna dan zitten

Liggen of zitten: het maakt eigenlijk niet uit. Bedenk wel goed waar je juist gaat liggen of zitten in de sauna. Ben je een beginner? Dan start je best op de onderste bank, want daar is het het minst heet. Daarna kan je verder opbouwen en eens een bankje hoger gaan zitten of liggen. Het belangrijkste is dat je lichaam in dezelfde temperatuurzone blijft: zo kan je maximaal ontspannen.

Bron: https://www.Relaxy.be[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Reserveren

Ben je helemaal klaar om een onvergetelijk wellnessmoment in één van onze privé sauna’s bij Oriental Paradise te reserveren? Reserveer nu snel en eenvoudig online uw bezoek!