Wellness

Ritual of Scrubs

De meest belangrijke behandeling van de huid is de reiniging ervan. Uw huid kan op verschillende manieren gereinigd worden. Een scrub zorgt ervoor dat alle dode huidcellen verwijderd worden en het lichaam verzorgd. Oriental Paradise biedt u een viertal heerlijke scrub behandelingen aan met aansluitend een massage van de achterzijde. Alle producten die worden gebruikt omvatten natuurlijke ingrediënten en worden verzorgd door onze wellness professionals.

The Oriëntal Lemon Grass Scrub

60 minuten / 65,00 €

Deze bodyscrub massage wordt gegeven met Lemongrass extract, aan deze scrubgell is de etherische olie Lemongrass toegevoegd. Deze olie is perfect om spier en gewrichtspijnen te verzachten. Verder beschikt de olie over een kalmerend effect op het zenuwstelsel en ondersteunt het een gezonde vertering. Na de scrubsessie kan u genieten van een heerlijke en relaxerende massage van de achterzijde.

The Oriëntal Vanille Scrub

60 minuten / 65,00 €

Deze bodyscrub massage wordt gegeven met Vanille extract, aan deze scrubgell is de etherische olie Vanille toegevoegd. Deze olie is rijk aan antioxidanten en is een goede bron van vitaminen-B zoals niacine, thiamine en pantotheenzuur. Deze anitioxidanten spelen een belangrijke rol in het behoud van een gezonde huid. De antioxiderende eigenschappen van vanille beschermen uw huid tegen schade veroorzaakt door milieurverontreinigende stoffen en toxines. Tevens hebben bepaalde neurologische studies aangewezen dat het vanille extract een positief effect heeft op mensen die lijden aan een depressie en angststoornissen. Na de scrubsessie kan u genieten van een heerlijke en relaxerende massage van de achterzijde.

The Oriëntal Green Tea Scrub

60 minuten / 65,00 €

Deze bodyscrub massage wordt gegeven met Green Tea extract, aan deze scrubgell is de etherische olie van groene thee toegevoegd. Deze olie werkt uitstekend ontstekingsremmend en anti-viraal waardoor het een boost geeft aan je immuunsysteem. De green tea olie zuivert het lichaam waardoor afvalstoffen sneller kunnen worden afgevoerd. De olie bevat eigenschappen die kunnen helpen bij de genezing van allerlei huidklachten als snijwonden, acné en littekens. Na de scrubsessie kan u genieten van een heerlijke en relaxerende massage van de achterzijde.

The Oriëntal Eucalyptus Scrub

60 minuten / 65,00 €

Deze bodyscrub massage wordt gegeven met Eucalyptus extract, aan deze scrubgell is de etherische olie van eucalyptus toegevoegd. Deze olie is zeer ontsmettend en doodt vele soorten bacteriën. Het is een natuurlijke pijnstiller en de eucalyptus olie zorgt ervoor dat wondjes sneller genezen, een ruwe droge huid geen kans meer krijgt en de luchtwegen zich zullen openen. Na de scrubsessie kan u genieten van een heerlijke en relaxerende massage van de achterzijde.

Bijkomende informatie

Voor onze scrub arrangementen werken we enkel via telefonische reservatie of reservaties per e-mail.
We vragen je om het gereserveerde tijdstip te respecteren zodat we tijdig met het ritueel kunnen starten.

Onze scrub arrangementen worden verzorgd door onze wellness professionals, u heeft hierin de keuze tussen een man of een vrouw. Indien u een voorkeur heeft vragen we je om dit vooraf te melden bij je reservatie.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw en op basis per persoon.