Wellness

Andullatie

HHP MEDISCHE MASSAGEMATRAS

U lijdt aan: hernia, fybromyalgie, rugklachten, chronische klachten of u bent gewoon opzoek naar een heerlijk ontspanningsmoment.

Wat is andullatie?

Andullatie is een nieuwe, compleet pijnloze methode waarbij men geen geneesmiddelen moet innemen, geen injecties moet krijgen en geen operatieve ingreep moet ondergaan.Via het massagetoestel kunnen tal van klachten bij langdurige aandoeningen worden verzacht. Gedurende een sessie van 15 à 30 minuten ervaart u zowel de warmte via infrarood straling als masserende trillingen doorheen het lichaam.
Onderzoek heeft aangetoond dat bij chronische aandoeningen tot 82 % van de gebruikers verzachting van hun klachten heeft ervaren. Andullatie kan helpen om uw klachten te onderdrukken, maar zal uw aandoeningen niet genezen. Ook levert ze opmerkelijke resultaten op op het vlak van algeheel welbehagen en kan ze helpen om gevoelens bij stress te verminderen.

Waarom werkt andullatie?

Het menselijke lichaam is een complexe structuur die opgebouwd is uit beenderen en zachte weefsels. Tijdens de whole body vibrations op de andullatiematras ervaren alle cellen van het skelet, van spieren en van de inwendige organen trillingen. De overdracht van die trillingen naar de verschillende lichaamsorganen gebeurt via een proces dat resonantie heet. Vergelijk het met een steen die u in het water gooit. Zo zullen de trillingen van de massagematras ook deiningen opwekken in het vocht waarin de lichaamscellen zich bevinden. Hierdoor worden de cellen eveneens gestimuleerd om meer energie te produceren of volledig tot rust te komen en te ontspannen.

Verbluffende resultaten:

De therapie wordt met succes toegepast door toonaangevende fysiotherapeuten, artsen, kinesisten en wellness centra. Ook verhoogt ze de sportprestaties en wordt ze toegepast door topsporters.

Enkele referenties van andullatie:

Andullatie staat niet meer in zijn kinderschoenen. In Europa waren er reeds meer dan 120.000 mensen die dagelijks gebruik maken van deze therapie om aan hun klachten te verhelpen. Ook werd reeds via tal van onderzoeken het effect van andullatie onderzocht.

1 beurt: 19 €
1000 calorieënkaart: 85 €
2000 calorieënkaart: 150 €

De massagematras kan ook gebruikt worden in combinatie met een sauna verhuur.

Getest en aanbevolen door DE KATHOLIEKE UNIVERSITEIT VAN LEUVEN en DE DUITSE OLYMPISCHE SPORTBOND !

U kan betalen met bancontact of cash geld.
* Alle prijzen zijn incl. btw